Datum vr 23 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het beroemde symfonieorkest Lords of the Sound presenteert het muziekprogramma "The Music of Hans Zimmer", dat de meest beroemde composities op het gebied van filmmuziek omvat van het muzikale genie van onze tijd, Hans Zimmer. Hij heeft zich gevestigd als een meester in epische muziek, en hij heeft onvergetelijke muzikale begeleiding gecreëerd voor talloze wereldwijde successen. "The Music of Hans Zimmer" is een opwindende reis naar de wereld van unieke geluiden, waarbij de buitengewone sfeer van cinematografische meesterwerken op het podium wordt gebracht door een symfonieorkest. Het programma bevat composities uit iconische films zoals "Dune," "Spider-Man 2," "The Dark Knight," "Interstellar," "Sherlock Holmes," "Pearl Harbor," "Gladiator," "Inception," "Pirates of the Caribbean," "Spirit," "Call of Duty: Modern Warfare 2," "Madagascar," "The Lion King," "007: No Time to Die," en "Man of Steel."

De muziek van Hans Zimmer heeft een bijzondere plek in de hedendaagse filmindustrie, en neemt ons mee naar het hart van film gebeurtenissen en roept levendige emoties op vanaf de eerste noot. Het concert wordt uitgevoerd door 35 muzikanten en een koor van 7 personen van het orkest Lords of the Sound.Dirigent: Shahrokh FathizadehSolisten: Yaroslav Radionenko en Yaroslava Taran

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 67,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.