Muziek

The Music of Queen

Terug naar overzicht
Datum za 12 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Music of Queen

Zanger Joseph Clark, die als zanger vrijwel identiek klinkt als Freddie Mercury, weet met zijn topband de sfeer op te roepen van de Queen-concerten van weleer! In navolging van zijn succes met ‘The Queen Experience – Gelredome’ en de fantastische concerten eerder in Nederland, brengt Clark opnieuw een spectaculaire show met alle Queen-toppers, waaronder: 'We will rock you', 'Bohemian Rhapsody', 'Don't stop me now', 'Somebody to love' en 'I want to break free'.The Times noemde de prestaties van Clark op het podium ‘fenomenaal’. Houd je van Queen? Zorg dan dat je erbij bent in Schouwburg Hengelo!

Joseph Clark

In 2009 begon Joseph Clark te touren met covers van Queen. Hij gaf wereldwijd een enorme reeks optredens en maakte zelfs een aantal albums met stukken van de iconische band. Volgens critici vertoont de stem van Clark een verbluffende gelijkenis met die van Freddy Mercury. Zijn show The Music of Queen in Hengelo is ook dan ook een buitenkansje voor de Queen-liefhebber.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.