The Music of Sting & The Police

Terug naar overzicht
Datum za 14 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een spectaculair theaterconcert, geheel gewijd aan de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police. De veelzijdigheid waarmee Sting in de loop der jaren zo beroemd geworden is, vormt de basis voor een uniek concert met rock, pop, klassiek en jazz. Niet alleen bekende nummers als ‘Shape Of My Heart’, ‘Roxanne’, ‘Englishman In New York’ en ‘Message In A Bottle’ passeren de revue, maar ook speciale bewerkingen van onder andere ‘Desert Rose’, ‘Synchronicity I’ en ‘It’s Probably Me’ staan op de set-list. Soms groots en bijna orkestraal, soms klein en intiem.

De band bestaat uit topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger Luc Devens (Ludovique) is een vocale duizendpoot, die aan ieder Sting/Police nummer een eigen, authentiek geluid meegeeft, zonder het origineel uit het oog te verliezen. Hij wordt bijgestaan door de stemkunstenaars van Rock4, het awards winnend ensemble, dat met prachtige harmonieën en percussie/drum- en bassounds voor spectaculaire effecten zorgt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.