The very best of Phil Collins and Genesis

Terug naar overzicht
Datum vr 06 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Still Collins is Europa’s meest gevraagde Phil Collins en Genesis tributeband. De zevenmansformatie speelt alle grote hits van Collins, maar ook de klassiekers uit zijn periode bij Genesis. En er kan zelfs een solonummer van Peter Gabriel voorbijkomen!Dat wordt meezingen met In The Air Tonight, Sussudio en Against All Odds (Phil Collins) en iconische nummers als Follow You Follow Me, Jesus He Knows Me en Invisible Touch (Genesis). De stem en het uiterlijk van zanger Sven Komp komt ontzettend dicht in de buurt van Phil Collins. Dat gecombineerd met een spectaculaire lichtshow, authentiek geluid en dito moves maakt dit een show waarbij niemand stil kan blijven zitten!

Still Collins komt uit Duitsland. De zeven topmuzikanten zorgen samen voor een spectaculaire show waarbij je niet stil kunt blijven zitten! En wilt u eerst even weten of de drummer van de band die wereldberoemde drumbreak ook kan slaan? Het internet geeft u antwoord. Maar u kunt u vanavond ook laten verrassen...

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 27,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.