Muziek

The very best of the Bee Gees

Terug naar overzicht
Datum vr 14 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The very best of the Bee Gees

De ultieme live Bee Gees show komt opnieuw naar Schouwburg Hengelo voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb! In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Geïnspireerd door het fenomenale ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa. De 6-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een bijna 2,5 uur durend concert dat staat als een huis. Een must see voor iedere Bee Gees liefhebber!De entreeprijs is exclusief consumptie.

Night Fever

Night Fever is een groep muzikanten die het werk van de gebroeders Gibb bewonderen en proberen zo authentiek mogelijk live op het podium te brengen. Leadzangers Michael, Franco en Uwe hebben hard geoefend om te klinken als Barry, Robin en Maurice, maar willen op het podium toch ook vooral zichzelf zijn. Hun stemmen vullen elkaar perfect aan en komen bijzonder dicht bij het karakteristieke en zo herkenbare stemgeluid van de broers Gibb.Veertien jaar geleden is de band gestart en met honderden optredens achter hun naam, bezochten inmiddels meer dan 70.000 Nederlandse fans Night Fever – the very best of the Bee Gees in het theater. De band uit Duitsland brengt een avond vol nostalgie en laat iedereen meezingen met de tophits uit vijf decennia Bee Gees muziek. ‘You should be dancing, yeah!’

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 37,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.