Muziek

The very best of the Bee Gees (zitplaats)

Terug naar overzicht
Datum vr 14 okt. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De ultieme live Bee Gees show komt opnieuw naar Schouwburg Hengelo voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb!In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Geïnspireerd door het fenomenale ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa.De 6-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een bijna 2,5 uur durend concert dat staat als een huis. Een must see voor iedere Bee Gees liefhebber!De entreeprijs is exclusief consumptie.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.