Datum di 29 mrt. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 26
7558 CE Hengelo

Alzheimer Café Hengelo

Dinsdagavond 29 maart is het volgende Alzheimer Café Hengelo. Dit keer met als thema: gedragsverandering.

Gedragsverandering

Gedrag bij Alzheimer kan op verschillende manieren veranderen. Sommige mensen worden door dementie onrustig of hebben nergens zin in. Anderen willen juist vaker knuffelen, zijn vrolijk en energiek. Of ze worden juist boos of achterdochtig.

Wanneer je met dementie te maken hebt in je omgeving, is er een grote kans dat je bovenstaande herkent. Het kan ook best lastig zijn om hier mee om te gaan wanneer iemand dit gedrag opeens vertoont. Dat het veel vragen oproept is begrijpelijk. Deze worden dan ook behandelt bij Alzheimer Café Hengelo.

Malou Bolscher

Tijdens het Alzheimer Café op dinsdagavond 29 maart, zal psycholoog Malou Bolscher handvatten geven over hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je kan reageren op gedrags-verandering. Malou is werkzaam bij TriviumMeulenbeltZorg en heeft veel ervaring op ge-bied van Alzheimer.

Aanmelden

De entree is gratis en de inloop is vanaf 19.00, aanvang programma 19.30 uur. Aanmelden kan via de mail of telefonisch, zie de gegevens hiernaast.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.