Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Thema Werk Workshop - Sollicitatiespreekuur

Terug naar overzicht
Datum ma 18 jan. Locatie Online activiteit Bibliotheek Hengelo

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 15.00 uur

Thema Werk Workshop - Sollicitatiespreekuur

Kun je wel wat persoonlijk hulp gebruiken bij je zoektocht naar werk? Meld je dan aan voor het gratis online Sollicitatiespreekuur!

Hier kan iedereen terecht met vragen over het samenstellen van sollicitatiebrieven, het curriculum vitae, personal branding, het inrichten van LinkedIn-profielen, het aangaan van sollicitatiegesprekken en meer. Het maandelijkse Sollicitatiespreekuur is een samenwerking met Sheena Kozijn van Carrièrezaken.

Carrièrezaken is een allround sollicitatieadviesbureau en zij geven persoonlijke adviezen op gebied van solliciteren en loopbaancoaching.

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Er zijn maar 12 plekken dus wees er snel bij want vol = vol! Stuur een mail naar p.bonekamp@bibliotheekhengelo.nl. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.