Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Thema Werk Workshops - De eerste indruk telt

Terug naar overzicht
Datum vr 15 jan. Locatie Online activiteit Bibliotheek Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 10.00 - 12.00 uur

Thema Werk Workshops - De eerste indruk telt

Je krijgt maar één kans om de eerste indruk te maken en die is belangrijker dan je denkt. Binnen slechts drie tot zes seconden hebben mensen een eerste indruk van elkaar en krijgen ze het gevoel of je te vertrouwen bent of niet. Je hebt in die mega-korte tijd nauwelijks een woord kunnen wisselen, toch heb je al een heel verhaal verteld.

Kledingcommunicatie

Door middel van kledingcommunicatie je zelfbewustzijn vergroten? Dat kan! Als Imago Stylist weet Simone Tiehatten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is de juiste uitstraling te hebben. Het dragen van de juiste kleding en accessoires helpt jou je goed te voelen, je doelen sneller te bereiken en dus succesvol te zijn. In deze workshop leer jij de in's en out's van kledingcommunicatie.

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Er zijn maar 12 plekken dus wees er snel bij want vol = vol! Stuur een mail naar p.bonekamp@bibliotheekhengelo.nl. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.