Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Thema Werk Workshops - Walk & Talk

Terug naar overzicht
Datum vr 08 jan. Locatie Online activiteit Bibliotheek Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 10.00 - 12.00 uur

Thema Werk Workshops - Walk & Talk

"De koffiepauze voor werkzoekenden"

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je hoort inspirerende verhalen, krijgt praktische tips en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Deze week is het thema: Jouw uitstraling.

Wat ga je doen?

Het zoeken van een baan is door de jaren heen best veranderd. Bij de Walk & Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek krijg je praktische tips en hoor je een inspirerend verhaal over een vast thema, gerelateerd aan werk zoeken. Het delen van jouw praktijkervaringen met collega werkzoekenden en elkaar aanmoedigen om nieuwe kennis en vaardigheden over het zoeken naar werk te leren is waar deze netwerkbijeenkomst om draait. Iedere Walk & Talk wordt een week later vervolgd met een workshop over hetzelfde thema.

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Er zijn maar 12 plekken dus wees er snel bij want vol = vol! Stuur een mail naar p.bonekamp@bibliotheekhengelo.nl. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.