Cabaret

Thuis praat ik bijna nooit

Terug naar overzicht
Datum vr 21 okt. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Daniël Arends presenteert dit seizoen een dubbel programma: per avond speelt hij maar liefst twee verschillende stand-upcomedyshows: Thuis praat ik bijna nooit en God is mijn rechter. Aan u de keuze welke voorstelling u bezoekt. Allebei kan natuurlijk ook!Verwacht geen rode draad, muziek of gedoe, maar stand-upcomedy in zijn puurste vorm. Arends voegt ook nog een klein naschrift toe: "Ik zou maar naar deze gaan, volgende show ga ik misschien weer moeilijk doen." Pak deze kans met beide handen aan als je van ongecompliceerde stand-upcomedy houdt.

Daniël Arends (Jakarta, 1979) was tijdens zijn opleiding op de Academie voor Kleinkunst van Amsterdam een van de cabaretiers van de cabaretgroep "Vier Gasten".Sinds 2003 maakt Arends deel uit van de groep cabaretiers van de Comedytrain. In november 2006 won hij de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten en in het jaar daarna was hij op de televisie te zien in de serie Comedytrain presenteert. In 2013 speelde hij een van de hoofdrollen in de film Bro's Before Ho's.In 2021 was Arends als teamleider te zien bij het satirische nieuwsprogramma 'Dit was het Nieuws'.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.