Kunst & Cultuur, Kinderen, Herfstvakantie

Tinker 't met Oyfo

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 24 okt. Locatie Oyfo Techniekmuseum
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Tinker 't met Oyfo

Tinkeren? Dat is doen en denken tegelijk! Ben jij de haas of de schildpad? Ga de uitdaging aan en verzin een oplossing voor deze challenge. Wat de opdracht precies is verklappen we nog niet, maar dat je kunt winnen door te experimenteren, ontwerpen, maken en spelen is wel duidelijk. Je werkt met allerlei materialen. Van hout tot karton en van spijkers tot paperclips. Bundel de krachten en werk samen aan het ultieme idee! Werk je liever alleen? Dat mag natuurlijk ook. Wij houden de score bij op de Oyfo-ranglijst en maken aan het eind van de herfstvakantie de winnaar bekend.

Tinker ’t bij Oyfo is er voor kinderen vanaf 4 jaar, met hulp van (groot)ouders en verzorgers. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen zelfstandig aan de slag, maar (groot)ouders en verzorgers mogen meedoen. Graag zelfs, want, tinkeren is voor álle leeftijden leuk!

Praktische informatie

Prijs: €2,50
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Hoe werkt het

Geef bij binnenkomst bij de balie aan dat je graag deel wilt nemen aan deze maak-activiteit. Aan de balie kun je een ticket kopen voor deze activiteit.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.