Titus en Fien Winterrevue - De Finale (4+)

Terug naar overzicht
Datum zo 21 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Hee oliebol, opgelet! Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen, TV en social media, zijn deze winter terug in Hengelo met Titus & Fien Winterrevue – De Finale! Laat je verrassen door een winters spektakel met natuurlijk de leukste grappen, sketches en de vette Oliebollenband. Titus en Fien maken weer van alles mee. Maar, zoals altijd met het hilarische duo, gaat dat niet helemaal vanzelf. Waar Fien alles in goede banen probeert te leiden, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen. Dat wordt een gezellige winterse chaos... Het is helaas de allerlaatste keer dat we onze groene vrienden mogen ontvangen: ze gaan emigreren! Kom dus nog één keer genieten van Titus en Fien en hun hilarische Winterrevue!

De Titus & Fien Winterrevue is met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen een heerlijk uitje voor de hele familie!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 27,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.