Datum za 30 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het TJHO, bestaande uit 65 leden tussen de 14 en 23 jaar, is een jong orkest dat talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt. Tweejaarlijks produceert dit orkest een muziektheaterproductie. De muziektheaterproductie TJHOrrible gaat over vier jongeren die een projectopdracht van hun geschiedenisleraar krijgen. Ze gaan fanatiek aan de slag.Ze moeten in het verre verleden van hun familie duiken en hun herkomst onderzoeken. De vier ontdekken al snel dat hun leraar bijzondere gaven heeft en over een magisch 'tijdreis'boek beschikt dat hen kan helpen bij hun opdracht. Op kamp in een oud klooster gaan ze inderdaad terug in hun familiegeschiedenis en ontdekken ze soms meer dan hun lief is...

Het Twents Jeugd Harmonie Orkest is het jeugdorkest van Muziekvereniging Armonia. Een jong, swingend orkest onder leiding van dirigent Kimmy Reef. De regie van deze productie is in handen van Jos Brummelhuis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.