Datum za 01 okt. Locatie Twente Milieu
Wegtersweg 9
7556 AX Hengelo

Tour de Twente Milieu

Op zaterdag 1 oktober viert Twente Milieu haar 25-jarig bestaan groots met de Tour de Twente Milieu. Maak een gezellige gezinstocht of sportieve toertocht van en naar verschillende Twente Milieu locaties voor een kijkje achter de schermen van het mooie werk in afvalinzameling, beheer openbare ruimte, service en onderhoud. Bekijk snel de fietsroutekaarten op de site en stel zelf jouw fietstocht samen!

Leuk voor jong en oud!

Kom luisteren naar het verhaal van enthousiaste medewerkers en bewonder de mooiste en nieuwste voertuigen! Ook zijn er op de locaties in Almelo, Enschede en Hengelo leuke kinderactiviteiten, zoals een kleurtafel en het afvalspel.

Gezinstocht

Voor de gezinstocht is er keuze uit negen routes met verschillende afstanden die starten op de Twente Milieu locaties. Bij elke route hoort een fietskaart met knooppunten. Per route zie je op de kaart wat er te zien is en welke faciliteiten er op de locaties zijn. Stel zelf je fietstocht samen door één of meerdere route(s) te fietsen! De locaties zijn open van 09.00 uur tot 15.00 uur. Starten kan op elk gewenst tijdstip. Aanmelden van tevoren is niet nodig.

Sportieve toertocht

De sportieve toertocht - voor de actieve wielrenner - start vanaf de locaties in Almelo, Hengelo en Enschede. Er is keuze uit vijf verschillende afstanden. Onderweg zijn er pauzepunten in Borne, Haaksbergen en Oldenzaal. De toertocht is georganiseerd in samenwerking met DFC De Twickel Trappers. Aanmelden kan via Fietssport. De kosten hiervoor zijn € 5,00.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gezinstocht: gratis toegankelijk
Sportieve toertocht: €5,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.