Triangle of Sadness (matinee)

Terug naar overzicht
Datum zo 08 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De winnaar van de Gouden Palm op het filmfestival in Cannes! Humorvolle satire op de ongelijkheid in de wereld. Na de Fashion Week worden Carl en Yaya, een stel modellen en influencers, uitgenodigd op een jacht voor een luxe cruise. Terwijl de bemanning voor de gasten zorgt, weigert de kapitein zijn hut te verlaten als het beroemde galadiner nadert. De gebeurtenissen nemen een onverwachte wending en het machtsevenwicht wordt omgekeerd wanneer een storm toeslaat en het comfort van de passagiers in gevaar brengt.

SE/DE, 2022, 142 min. 12+Regie: Ruben ÖstlundCast: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly De Leoan e.a.De humorvolle, rake satire op de economische ongelijkheid in de wereld Triangle of Sadness ging in wereldpremière op het afgelopen filmfestival in Cannes en werd er bekroond met de Gouden Palm. Daardoor is Ruben Östlund nu toegetreden tot het zeer selectie groepje filmregisseurs die de prestigieuze filmprijs tweemaal wisten te winnen. Want ook met zijn vorige film, de satire op de kunstwereld The Square, wist hij een Gouden Palm in de wacht slepen. Triangle of Sadness is de eerste Engelstalige film van de Zweed Östlund.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 10,25

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.