Muziek

Tribute to Nina Simone

Terug naar overzicht
Datum vr 17 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De veelzijdige singer songwriter Noam Vazana eert met dit programma Nina Simone, diva van de Soul. Nina Simone had een bewogen leven, enerzijds door haar rijkdom aan muziekstijlen en anderzijds op het persoonlijke vlak. De show gaat langs alle klassiekers van Nina Simone.Een theaterconcert waar Vazana zingt, spiegelt, bewondert, zich verwondert en vragen stelt. Wie was Nina Simone? Waarom raakt(e) haar muziek zo veel mensen? Veel van haar songs zijn van-daag de dag nog tijdloos, zoals 'I Loves You Porgy', 'My Baby Just Cares For Me' en 'Don't let me be misunderstood'. Simone's kracht ligt in haar gevoeligheid en enorme veelzijdigheid, haar vermogen om een 'Little Girl Blue' te zijn, maar ook om 'Mississippi Goddamn' uit te roepen. En wie kan Nina Simone beter eren dan de al net zo veelzijdige Noam Vazana?

Noam Vazana is zangeres, componist, trombonist, pianist en dirigent en treedt overal ter wereld op. De ouders van Noam Vazana zijn Marokko ontvlucht, waarna ze in Israël opgroeide in een mengelmoes van culturen. Noam is thuis in Folk en Jazz, en alles wat daar tussenin ligt. Zij eert met dit programma Nina Simone, diva van de Soul. een van haar grote inspiratiebronnen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.