Datum zo 26 jun. Locatie Remonstrantse Kerk Hengelo
Woltersweg 11
7552 DA Hengelo

Tussen Wenen en Broadway

Muz’ en Scène uit Hengelo gaat de komst van de zomer vieren met een vrolijk concert met scenes uit musical, opera en operette.

De 10 zangers en zangeressen spelen en zingen scènes uit bijvoorbeeld Annie Get Your Gun, Kiss Me Kate, Saison in Salzburg, Chicago en Porgy and Bess. En ook spelen ze werk van componisten als Wolfgang Amadeus Mozart, Leonard Bernstein, Sigmund Romberg, Robert Stolz, Nico Dostal en Ennio Morricone.

Dit optreden biedt een breed publiek, jong en oud, de kans op een heerlijk middagje uit en wordt afgesloten met een gezellige nazit voor alle bezoekers, met hapje en drankje.

Muz’ en Scène

Muz’ en Scène staat onder muzikale en artistieke leiding van Louise Werner en Rudolf Ruivenkamp. Zij hebben zelf jarenlang in Wenen in operettes gespeeld, en kennen operette dus van binnenuit. Erwin Strikker, de bekende Hengelose pianist en dirigent, begeleidt aan de piano.

Ook minder mobiele mensen zijn welkom: de kerk is goed toegankelijk met rolstoelen en rollators.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€12,50 inclusief pauzedrankje en nazit

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.