Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Twents Theater By Stork Nus - Overtijd (verplaatst)

Terug naar overzicht
Datum do 25 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Donderdag t/m zaterdag 20.00 - 22.00 uur
Zondag 14.00 - 16.00 uur

Twents Theater By Stork Nus - Overtijd (verplaatst)

Deze voorstellingen zijn verplaatst naar 31 maart t/m 03 april 2022. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Dit theaterseizoen speelt Twents Theater (voorheen bekend als Stork Nus) hun nieuwe voorstelling ‘Overtijd’. Lachen, gieren en brullen bij deze hilarische revue!

Al sinds vele jaren genieten toeschouwers uit de regio, van jong tot oud, van de vrolijke komische voorstellingen van het Twents Theater. Alles voornamelijk gesproken in onze mooie Twentse streektaal. Je gaat met een brede grijns de zaal uit.

Over de voorstelling

Je blijft bij Toon en Stien van ’t Moddergat die de varkens van de hand willen doen en met meerdere dorpsgenoten proberen ze zich om te scholen. Om erachter te komen hoe zij dit doen en welke hilarische acties hiervoor nodig zijn zul je dit met eigen ogen moeten gaan bekijken. Hen stokpaardje blijft het geliefde Twentse dialect, terwijl bezoekers die het Twents niet onder de knie hebben het verhaal ook goed kunnen volgen. Humor, live muziek en een jonge showdansgroep zijn onder andere de ingrediënten voor een avond vol vermaak en plezier.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.