Cabaret

Uitgesproken

Terug naar overzicht
Datum wo 07 dec. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
Marc-Marie Huijbregts (Tilburg, 1964) studeerde personeelswerk, maar toen hij zag dat ze in Amsterdam acteurs zochten voor de musical Company deed hij auditie en werd aangenomen. Hierna volgden vele rollen in het theater en op televisie en maakte hij verschillende solocabaretvoorstellingen. De voorstelling Florissant werd door NRC, Trouw en de Theaterkrant beoordeeld met vier sterren. De Theaterkrant schreef: “Er is geen theatermaker die zo goed, losjes en vrolijk met de zaal kan communiceren als hij”. Vorig jaar deed hij mee als de vogelverschrikker in het RTL 4-programma The Masked Singer. Samen met Aaf Brandt Corstius maakt Marc-Marie wekelijks een gezellige podcast: 'Marc-Marie en Aaf vinden iets'Tip'Marc-Marie en Aaf vinden iets', is een heel prettige podcast van Marc-Marie Huijbrechts en Aaf Brandt Corstius. Een echte aanrader. Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 4 december 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben hierover bericht ontvangen.
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.