Datum do 07 apr. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

NMRH - Duurzaam Bouwen

Op 7 april wordt er weer een nieuwe thema-avond gehouden namens de Natuur- en MilieuRaad Hengelo e.o. bij de Bibliotheek Hengelo. Er zullen twee presentaties worden gehouden.

Joke Bults

Allereerst van Joke Bults, zij zal een inleiding houden over Duurzaam Bouwen. Joke Bults is in die sector werkzaam bij Stichting Pioneering in Enschede. Zij heft een achtergrond in de Bouwkunde (TUE), Organisatiepsychologie (UU) en Lean Management (Six Sigma Company). Bij Woningcorporaties De Woonplaats en Volion in Enschede en Beter Wonen in Almelo is zij verantwoordelijk geweest voor het vastgoed, de afdeling wonen en bedrijfsvoering. Joke voert daarnaast visitaties uit bij woningcorporaties en begeleidt zij bouwgerelateerde bedrijven bij product- en procesverbeteringen.

Helmig Kleerebezem

Na de pauze vertelt Helmig Kleerebezem uit Borne in zijn presentatie over windmolens en watermolens, waarbij ook informatie over Landgoed Twickel aan de orde komt. Helmig Kleerebezem is al 50 jaar als vrijwilliger verbonden met Twickel. Hij schrijft er onder meer over in het Twickelblad.

Aanmelden

Graag vooraf uw komst aanmelden bij Rob Lehr via: roblehr@nmr-hengelo.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.