Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Urbanus - LIJ KNER GE SOP (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum wo 03 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 21.00 - 23.00 uur

Urbanus - LIJ KNER GE SOP (afgelast)

Deze voorstelling is vanwege de coronamaatregelen helaas afgelast. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen

Na drie jaren toeren met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals, waaronder Pinkpop, had Urbanus weer zin in het knusse van de theaters. Na een succesvolle tour langs de Vlaamse theaters is Nederland nu aan de beurt. Of de wereld plots beter wordt van de nieuwe show valt te betwijfelen, maar dat het publiek met een ‘opgelachen’ kaartje naar buiten gaat, dat staat vast.

Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties zullen afgewisseld worden met broze of ruige liedjes. Stagediving, dat zit er voor d’n Urbanus niet meer in, maar als er af en toe omgekeerd iemand uit het publiek het podium wordt opgemieterd, ach daar weet Urbanus wel raad mee.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€32,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.