Vakantiespelen Dichtersbuurt - Lentefestival

Terug naar overzicht
Datum za 25 mrt. Locatie Dichtersbuurt
Vondelstraat 5
7551BA Hengelo

Vakantiespelen Dichtersbuurt - Lentefestival

Op 25 maart organiseert Vakantiespelen Dichtersbuurt een Lentefestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We vieren de start van de lente met een dag boordevol activiteiten. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom. I.v.m. de beperkte capaciteit kunnen wij geen extra ouders toelaten op het terrein, tenzij zij graag willen meehelpen als vrijwilliger.

Lunchen?

Kom je lunchen? Neem dan je eigen brood mee. Wij zorgen voor een stuk fruit, iets lekkers en drinken. Tussen 15:00 uur en 18:30 uur houden wij onze pauze, het is dan de bedoeling dat kinderen opgehaald worden om 15:00 uur.

Aanmelden

Inschrijven kan van maandag 1 t/m zondag 19 maart via deze link. De inschrijving is pas geldig na betaling. Bij niet op tijd betalen wordt de inschrijving geannuleerd. VOL=VOL!

Tijd: (inloop 15 minuten voor aanvang)

Ochtend: 10:00 uur - 12:00 uur
Lunchpauze: 12:00 - 13:00 uur
Middag: 13:00 uur - 15:00 uur
Avond: 18:30 - 20:30 uur

PROGRAMMA

Ochtend:
We beginnen deze ochtend met een lentekrans maken. Daarna gaan we met zijn allen een potje trefbal xxl spelen. Lukt het jou om met je team de blokjes omver te werpen of al je tegenstanders af te gooien?

Middag:
In de middag een springkussenfestijn. Op ons veld worden diverse springkussens opgesteld om lekker te komen springen. Daarnaast kun je ook lekker meedansen met de workshop Zumba dansen.

Avond:
In de avond doen we een spannend avondspel met breeklichtjes. In twee teams moet je proberen alle lichtjes te vinden voordat je wordt afgeschenen door een felle lamp. Het team met de meeste lichtjes wint! Daarna gaan we ook nog levend stratego doen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 1,00 per dagdeel

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.