Vakantiespelen Dichtersbuurt Meivakantie - Op Reis In Outer Space!

Terug naar overzicht
Datum t/m vr 05 mei Locatie ’t Noaberhoes
Vondelstraat 5
7551BA Hengelo

Vakantiespelen Dichtersbuurt Meivakantie - Op Reis In Outer Space!

Het allermooiste feestje van Hengelo komt er weer aan en vindt dit jaar plaats op 01 + 02 + 03 + 04 + 05 mei 2023! Dit jaar toveren wij de Dichtersbuurt om tot een ware Milky Way. We gaan op reis in ‘Outer Space’ oftewel de ruimte. We vliegen met ons ruimteschip langs sterren en planeten en dat een hele week lang. We wanen ons als astronauten op de maan, vliegen door het heelal, geven een bezoekje aan de aliens op Mars en draaien een rondje om de zon om vervolgens op vrijdag weer te landen op aarde.

Reis je met ons mee?

Net als op veel andere plekken in Hengelo worden er Vakantiespelen in de Dichtersbuurt georganiseerd. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud kunnen in de ochtend en middag deelnemen aan allerlei activiteiten. Inschrijven hoeft niet, je kan gewoon in de ochtend en/of middag bij de entree je gegevens achterlaten en betalen per tikkie of contant. Deelname is dit jaar op onze locatie € 1,00 per dagdeel. Als je komt lunchen, neem je je eigen lunch mee. Om logistieke redenen hebben wij besloten dit jaar geen lunch aan te bieden, maar om een stukje gezondheid te promoten bieden we wel fruit, zuivel en een tussendoortje aan en dat kost niets extra!

Tijden

We stijgen elke dag op om 10:00 uur en nemen een korte tussenstop van 12:30 uur tot 13:00 uur.De 2e “vlucht” is dan om 13:00 uur. Inloop voor aanvang is 15 minuten. Dus je kan je aanmelden vanaf 09:45 uur en 12:45 uur. Tot die tijd blijft de poort gesloten.

Locatie

De activiteiten vinden plaats bij ’t Noaberhoes aan de Vondelstraat 5. Activiteiten zijn alleen toegankelijk voor kinderen i.v.m. de beperkte capaciteit van het terrein. Wel dienen ouders hun contactgegevens achter te laten en vragen we ze bereikbaar te blijven voor noodgevallen etc.

Meer informatie + het volledige programma is te vinden op onze website: www.vakantiespelendichtersbuurt.nl

Voor vragen: info@vakantiespelendichtersbuurt.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 1,00 per dagdeel

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.