Muziek

Van Baerle Trio - Kamermuziek op hoog niveau

Terug naar overzicht
Datum zo 24 jan. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7555 AG Hengelo

Openingstijden:

Zondag 17.00 - 19.00 uur

Van Baerle Trio - Kamermuziek op hoog niveau

Het Van Baerle Trio bestaat uit pianist Hannes Minnaar, violiste Maria Milstein viool en cellist Gideon den Herder. Het trio studeerde bij Dmitri Ferschtman en laat zich inspireren door ontmoetingen met Menahem Pressler. Tijdens het concert in de Waterstaatskerk klinken werken van Beethoven, Bridge en Chausson.

Overwinningen

Het Van Baerle Trio won het kamermuziekconcours in Lyon (2011), de Kersjesprijs (2012) en het ARD concours in München (2013) en werd genomineerd voor de ECHO Rising Stars 2013-2014, met als gevolg een tour langs zalen in Wenen, Londen, Parijs en Barcelona. De debuut-cd van het trio, met werken van Saint-Saëns, Loevendie en Ravel, werd bekroond met een Edison Klassiek 2013. Hierna bracht het Van Baerle Trio de pianotrio’s van Mendelssohn uit en op dit moment neemt het triode verzamelde pianotrio’s van Beethoven op, waarvan de eerste cd onlangs is verschenen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€25,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico