Muziek

Van Gogh in Me (Voorpremière)

Terug naar overzicht
Datum vr 11 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Van Gogh in Me (Voorpremière)

Het Nederlands Kamerkoor en het Van Gogh Museum presenteren Van Gogh in Me. Een adembenemende concertervaring waarin werken van Van Gogh en Klimt tot leven komen op de meeslepende muziek van onder meer Debussy, Mahler en Schönberg. Audiovisuele studio fuse* laat de kunstwerken live reageren op de grootste koorklanken én op de emotionele beleving van zangers en publiek. Het resultaat? Een overrompelend audiovisueel spektakel waarin de grenzen tussen muziek, beeld, artiest en publiek verdwijnen.

Wat doet Van Gogh met jou? Het Nederlands Kamerkoor presenteert een overrompelend audiovisueel spektakel waarin kunstwerken van Vincent van Gogh en Gustav Klimt tot leven komen op meeslepende muziek van Debussy, Mahler, Schönberg en anderen. Deze bijzondere voorstelling is nog niet eerder vertoond: kom naar deze unieke voorpremière!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.