Kinderen

Van Hamelen & The Rats (7+)

Terug naar overzicht
Datum vr 25 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Van Hamelen & The Rats (7+)

Van Hamelen is de grootste popster ooit. Zijn achtergrondkoor van ratten volgt hem overal. Hoe verder ze reizen, hoe gekker het wordt. De liedjes worden raarder, de pakjes idioter. De ratten gaan mee in alles wat Van Hamelen vraagt. Ook de jonge rat Tara is dolblij als ze als nieuwste bandlid mee mag doen. Tot ze voor een keuze staat die ze nooit meer terug kan draaien. Het achtergrondkoor begint opeens te twijfelen. Willen ze dit eigenlijk wel? Is de Rattenvanger te gek? Of gewoon gek? Of zijn de ratten zelf gek? Stuiter mee op de krankzinnige tournee met Van Hamelen en zijn Ratten.Een muzikale ratten-komedie vol glitter en glamour over opkijken naar iemand en diegene blind volgen naar plekken waarvan je niet weet of je er eigenlijk wel wilt zijn...Tip!Bestel de Jeugdserie 8-12 jaar voor slechts €25,50.

Monaster slaagt er bijzonder goed in om actuele, schurende thema’s invoelbaar en persoonlijk te maken voor een publiek van alle leeftijden. Dat bewees hij in eerdere regies als Bezoek voor Beer (Zilveren Krekel 2016), De Kleine Cowboy, Assepoesters Assepesters, Gewoon Held en Kanonnenvoer. Lennart Monaster maakt energiek muziektheater vol humor over actueel schurende thema’s. “Het is mijn zoektocht in kleine, fantasievolle verhalen de grote vraagstukken van nu te verbeelden. De bezwete worstelingen van mijn personages zeggen hoopvol: wees gerust, je bent niet de enige die worstelt”

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 8,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.