Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Vera Bon speelt Een Mens (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum vr 26 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 21.30 - 23.30 uur

Vera Bon speelt Een Mens (afgelast)

Deze voorstelling is helaas afgelast. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.

Moe van het doen alsof, speelt muzikaal maker en performer Vera Bon in haar eerste solovoorstelling 'gewoon' Een Mens. Op haar EP ‘huilen’ uit 2019 zong Vera nog dat ze Jezus de Verlosser wilde zijn en het liefst iedereen zou redden, maar het is tijd om zichzelf te verlossen van deze zware last. ‘Een Mens’ is een openlijke oefening in kwetsbaar zijn. Wat blijft er van ons over als we niet langer doen alsof? Wat als wie we zijn niet bepaald wordt door onze naam, beroep of status maar door de mate waarin we aanwezig zijn, hier en nu?

Vera Bon

Vera Bon brengt haar Nederlandstalige, poëtische muziek en teksten het liefst zo dicht mogelijk bij haar publiek en valt daarin op door een onbevangen manier van performen. In 2019 ontving ze de Burger Beurs, een initiatief van poppodium het Burgerweeshuis waarmee aanstormend talent gesteund wordt in het ontwikkelen van producties.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€15,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.