Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Verlichte Winterse Eye Catchers

Terug naar overzicht
Datum t/m ma 01 feb. Locatie Binnenstad Hengelo

Verlichte Winterse Eye Catchers

In de winter periode is een aantal verlichte winterse eye catchers geplaatst in de binnenstad van Hengelo. Deze eye catchers zijn mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel , Stichting Centrummanagement Hengelo, Hengelo Promotie en Gemeente Hengelo en zorgen voor een beetje licht in deze donkere periode.

Wandelen

In deze tijd mag je nog voor weinig dingen de deur uit. Maar als je toch een beetje beweging wilt, wandel dan in de avond eens langs de lieve knuffelbeer op het marktplein en de verlichte bomen op verschillende plekken in de stad (bij Jan Marc, Purdy's, De Appel en tegenover Rolle Smolle).

Let tijdens het wandelen wel op dat je de coronamaatregelen in acht neemt. Blijf binnen als jij of een huisgenoot ziek is en houd 1,5 meter afstand!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.