Theater

VerpleegThuis Live

Terug naar overzicht
Datum vr 28 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

VerpleegThuis Live

Teun is 22, kerngezond en woont samen met mensen met dementie op de gesloten afdeling van een verpleeghuis, waarom? Als afgestudeerd verpleegkundige in de geriatrie weet hij dat het leven een nachtmerrie kan zijn als het hoofd en lichaam vergeten contact te maken. Daarom wil Teun juist nu ervaren hoe het is om een oudere te zijn in een verpleeghuis. Om dit doel te bereiken gaat hij ver, heel ver. Meer dan een jaar geleden besloot hij zich permanent te vestigen op de gesloten afdeling van een verpleeg-huis in Utrecht.Teun schetst alle bezoekers op een aangrijpende en ontwapende manier een nieuw mensbeeld van mensen met dementie. Aan de hand van grappige, verdrietige en vrolijke anekdotes en interactie met de zaal neemt hij u op een bevlogen manier mee in een wereld die u dacht te kennen, maar nooit eerder zo zag.

Lifechanger

VerpleegThuis Live is niet alleen een ontwapenende show, het is een lifechanger. De kans dat de show over uw toekomst gaat is namelijk 1 op 5. En anders gaat de show wel over iemand in uw naaste omgeving. Naar aanleiding van het grote succes van zijn boek VerpleegThuis, waarmee hij op 1 debuteerde in de bestsellerlijst en er ruim 30.000 verkocht in de eerste drie weken, breidt Teun Toebes (22) zijn missie uit naar de theaters van Nederland.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.