Vertelwedstrijd: De strijd om de Grijze Kanarie!

Terug naar overzicht
Datum za 28 jan. Locatie Museum Hengelo
Beekstraat 51
7551 DP Hengelo

Vertelwedstrijd: De strijd om de Grijze Kanarie!

Stichting de Verhalenkraal organiseert, in samenwerking met de Verhalenfontein uit Rotterdam: Een voorronde van De strijd om de Grijze Kanarie! De strijd om de Grijze Kanarie is een wedstrijd waarin het plezier in vertellen en het overbrengen van verhalen centraal staan. Er wordt gestreden om de fel begeerde Grijze Kanarie Trofee voor de verteller die bewijst dat grijs zeker niet gelijk staat met stoffig en saai. De beste twee vertellers verdienen een finaleplaats in Rotterdam. De andere voorrondes vinden plaats in Amsterdam en in Duffel in Vlaanderen. Kom lekker luisteren en laat je verbazen door vertellers die je nog nooit heb gehoord.

Reserveren?

De ervaring leert dat deze evenementen veel publiek trekken dus doe jezelf een lol en reserveer op tijd! Via jans.renken@kpnmail.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00 p.p. Incl. koffie of thee bij ontvangst. Contant te voldoen aan de kassa.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.