Vluchtweg altijd vrijhouden

Terug naar overzicht
Datum vr 24 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Er wordt wat afgevlucht. Voor verantwoordelijkheden, voor stress, voor de baas, voor de ex, voor wie niet? Kees van Amstel vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, hij kan er ieder moment vandoor. Op naar elders.En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant). De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen. Ook zin om even te vluchten? Vlucht dan naar het theater, naar Kees. Want bij hem zit je warm en veilig. En kun je ook nog eens lachen.

'Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken.' | Volkskrant.Kees van Amstel is een Nederlandse comedian / cabaretier / columnist / schrijver / acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. Je kent hem o.a. als vaste comedian bij Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1 bij De Nieuws BV als Druktemaker, en schrijver voor vele comedyprogramma's op de Nederlandse televisie o.a. Dit Was Het Nieuws.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.