Voorjaarsconcert Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia

Terug naar overzicht
Datum vr 10 mrt. Locatie Kristalkerk Hengelo
P.C. Hooftlaan 10
7552 HE Kristalkerk Hengelo

Voorjaarsconcert Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia

Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia uit Hengelo geeft onder leiding van dirigent Luís Andrade, op vrijdag 10 maart in de Kristalkerk te Hengelo en op zondagmiddag 12 maart in de Hofkerk te Goor een concert. Op het programma staan Ouverture Hänsel und Gretel, van Humperdinck, het celloconcert in C van Haydn, en de symfonie nr. 2 van Brahms. Als solist in het celloconcert treedt onze dirigent Luís Andrade op, wat voor het orkest ook een bijzondere ervaring is.

Luís Andrade

De op Madeira geboren dirigent en cellist Luís Andrade is een van Portugals meest veelzijdige muzikale persoonlijkheden. Hij is als cellist en als dirigent regelmatig te gast in de muziekcentra van Europa. Na zijn debuut in zijn thuisland met het Madeira Orkest in 2013 volgden talloze producties als cellist en als dirigent. Als cellist is Luís Andrade een veel gevraagd kamermusicus. Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia is dan ook zeer verheugd het celloconcert samen met hem uit te voeren.

U bent van harte welkom dit concert bij te wonen. Er is geen toegangsprijs, wel wordt een vrije gift bij de uitgang op prijs gesteld.

Datum: vrijdag 10 maart 2023
Plaats: Kristalkerk
P.C. Hooftlaan 210 Hengelo
Tijd: 20.00 uur

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

ksocecilia.nl

Prijzen

geen toegangsprijs, vrije gift na afloop, contant of digitaal

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.