Voorrondes Open Podium Twente

Terug naar overzicht
Datum za 12 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Voorrondes Open Podium Twente

Schouwburg Hengelo organiseert dit jaar voor de 17e keer de talentenjacht Open Podium Twente, waarbij deelnemers zich mogen presenteren op een professioneel podium en waarbij zij kans maken op maar liefst € 2.500,-. Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vinden de voorrondes, mét publiek, plaats.

Dé talentenjacht van Twente

De bijna 40 deelnemers van Open Podium Twente komen uit alle windrichtingen van de provincie: van Almelo tot Olst en van Markelo tot Enschede. Verwacht dansgroepen, singer-songwriters, bands en kleinkunstenaars van alle leeftijden. Allen strijden om de hoofdprijs van €2.500,-. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Rabobank Centraal Twente en is bedoeld voor de doorontwikkeling van het talent.

Voorrondes

De voorrondes vinden plaats op zaterdag 12 en zondag 13 maart in de grote zaal van Schouwburg Hengelo. Alle deelnemers krijgen 5 minuten de tijd om hun talenten aan het publiek en de jury te tonen.

Publieksjury

Naast dat het voor het publiek natuurlijk ontzettend leuk is om te kijken naar al het talent op het podium, is er voor hen ook een belangrijke taak weggelegd. Zij wijzen namelijk per voorronde 6 acts aan die doorgaan naar de halve finales op 9 en 10 april.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via de kassa van Schouwburg Hengelo van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur, ook telefonisch bereikbaar via 074-2556789 en via de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€2,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.