Theater

Voorstelling: Een reis naar de mens

Terug naar overzicht
Datum vr 16 sep. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Voorstelling: Een reis naar de mens

Een reis naar de mens is een zintuiglijke, interactieve theatrale ervaring waarbij de bezoekers uitgenodigd worden vanuit de ruimte af te reizen naar de aarde en te herontdekken wat menszijn in essentie inhoudt.Een reis naar de mens is een installatie in vier ruimtes. De bezoeker zweeft als astronaut door het heelal. Dat biedt een totaal andere kijk op de wereld. Dan wordt in volle vaart de landing ingezet. Met een voice over als gids is het tijd om deze wereld te verkennen: horend, kijkend, ruikend, voelend en proevend... Toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar (onder begeleiding van een volwassene).De meest wonderlijke theatervaring van dit seizoen! Let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Ook om 20.00 uur te zien.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.