Vrede is meer dan de afwezigheid van oorlog

Terug naar overzicht
Datum wo 21 sep. Locatie Apostolisch Genootschap
Dennenbosweg 94
7556 CK Hengelo

Vrede is meer dan de afwezigheid van oorlog

Tijdens de Nationale Vredesweek van 17 t/m 25 september 2022, een initiatief van Pax Christi, worden landelijk honderden verschillende activiteiten georganiseerd. Het thema dit jaar is ‘Generatie Vrede.’

In Hengelo worden door het Apostolisch Genootschap ook activiteiten georganiseerd. Met alle maatschappelijke vraagstukken op dit moment een zeer actueel onderwerp.

Interactieve lezing

Op woensdag 21 september om 19.30 uur verzorgt luitenant-kolonel Mostafa Hilali een interactieve lezing met als titel ‘vrede is meer dan de afwezigheid van oorlog’. Hij gaat op interactieve wijze met het publiek in gesprek over dit boeiende, actuele en zeer belangrijke onderwerp. Hij zal de verbinding leggen tussen zijn eigen ervaringen tijdens vredesmissies en zijn dagelijks leven en de vragen hoe we ervoor kunnen zorgen dat de beweging naar vrede blijft bestaan.

Aanmelden

De interactieve lezing vindt plaats aan de Dennenbosweg in Hengelo. Er is plek voor maximaal 100 personen. Om zeker te zijn van een plaatsje is het verstandig om je aan te melden. Dat kan op de site via deze link, waar ook andere vredesweek-activiteiten staan vermeld. Iedereen is welkom!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

apgen.nl
rgraaff@home.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.