Datum do 06 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Vrijwilligersmarkt

Als oppas, bij de radio, op een festival, met kinderen, als maatje? Er zijn heel veel verschillende soorten vrijwilligerswerk. Denk je er wel eens over om vrijwilligerswerk te doen? Misschien is de Hengelose vrijwilligersmarkt op 6 oktober dan wat voor je.

Vrijwilligerswerk geeft je positieve energie, waardering én je leert nieuwe mensen en organisaties kennen. Maar je wil natuurlijk eerst weten waar het mogelijk is en hoeveel tijd het van je vraagt. Bovendien zoek je natuurlijk iets wat past bij jouw interesse en capaciteiten.

Bezoek dan de Vrijwilligersmarkt op vrijdag 6 oktober van 18.30 tot 21.00 uur in schouwburg Hengelo aan de Beursstraat 44. De markt wordt georganiseerd door Wijkracht vrijwilligerswerk en de gemeente Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.