Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Warenmarkt

Terug naar overzicht
Datum wo 16 dec. Locatie Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Woensdag & Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Warenmarkt

Iedere woensdag en zaterdag is er een gezellige warenmarkt in het centrum van Hengelo. Veel bewoners doen hier op woensdag en zaterdag hun boodschappenrondje. Slenteren langs de kramen en een praatje maken met de marktkooplui.

Covid-19 maatregelen

Ook hier geldt de 1,5 meter afstand. Vermijd drukte en kom zo veel mogelijk alleen. De uitbraak van het coronavirus raakt ook de standplaatshouders op de warenmarkt. Op dit moment is er een aangepaste warenmarkt in Hengelo met meer spreiding van de marktkramen. Deze maatregel is bedoeld om de veiligheid voor iedereen te kunnen waarborgen en daarop te kunnen toezien. De Markt Hengelo voert deze maatregel in nauw overleg met de marktbond uit.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

uitinhengelo.nl/warenmarkt

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.