Dans

Wasted Skin

Terug naar overzicht
Datum wo 16 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wasted Skin

Aangeraakt worden is een primaire levensbehoefte. ‘Huid-honger’, zo wordt de hunkering naar fysieke intimiteit ook wel genoemd. In WASTED SKIN verbeelden de dansers het verschil in uitwerking van lichamelijke nabijheid en afstand, op gevoel en gedrag. WASTED SKIN viert de schoonheid en kracht van lichaamstaal. Makers Ivgi & Greben vergroten het verlangen en de eenzaamheid uit met een grillige warm/koud mix – emotieloos, soms mechanisch – om deze gevoelens juist voor het publiek extra voelbaar te maken. Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost €2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces. Tip! Bestel de Danspas voor slechts €107,50.

Ivgi & Greben

Ivgi & Greben maakt als nieuw gezelschap in Friesland expressieve, rauwe dansvoorstellingen van internationaal niveau. Urgente maatschappelijke thema’s vertalen zij naar menselijke beelden die je raken en je niet meer loslaten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.