Dans

WE, the EYES

Terug naar overzicht
Datum wo 17 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Overlevenden zijn na een vernietigende brand op zoek naar het ware leven, naar de verbinding met hun instincten, intuïtie en met elkaar. De groep baant zich vanuit totale duisternis een weg naar het licht, naar nieuwe vormen van bestaan, leven en identiteit. Tien performers branden los, slaan op de trom, schreeuwen het uit, dansen de zielen uit hun lijf.In WE, the EYES wordt een micro-maatschappij uitgebeeld die uit het niets ontstaat en lichamen in het hier en nu samenbrengt. Hoe kunnen we nu medemens zijn? Welke vormen van empathie zijn mogelijk? Wat gaan we ontdekken als wij “WE” zijn? Op een mix van muzieksoorten breken de performers door naar een nieuwe wereld, aangevuurd door zang, slagen en ritmes van de percussie.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

WE, the EYES wil perspectieven ter discussie stellen in een maatschappij in crisis en claimt verandering. Het is na WE, the BREATH, de tweede voorstelling in de WE-Cycle. ICK is ervan overtuigd dat we de komende tijd ingrijpende veranderingen gaan doormaken. Maar we zijn nu nog blind voor de diepere dimensie daarvan. Dat remt ons. De WE-projecten geven een podium aan de reis, die we samen als mensheid ondernemen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.