Datum vr 06 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Met deze dynamische en afwisselende festivalvoorstelling vieren Emio Greco en Pieter C. Scholten hun vijfentwintigjarige samenwerking. De slotakkoorden van hun oeuvre staan centraal. Het einde is immers niet definitief, maar de opmaat naar een nieuw begin. Het verleden krijgt een heel ander perspectief, of een nieuwe betekenis. Daarom heeft junior compagnie ICK-Next een prominente rol. De jonge dansers vormen de verbinding met de nieuwe tijd. Van de bijna zestig creaties die ICK tussen 1995 en 2020 presenteerde, kozen Greco en Scholten elf finales. Het einde van een voorstelling is voor hen namelijk een voorbereiding op een nieuw begin. Een einde is een ‘end’, maar ook een ‘and’. Van Bach tot Queen, van theatraal tot sober en experimenteel, het komt allemaal voorbij in het verrassende We Want It All!InleidingBij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost €2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.Tip!Bestel de Danspas voor slechts €107,50.

Het dansensemble van ICK kenmerkt zich door de specifieke danstaal die door de choreografen ontwikkeld is. In het werk staat het intuïtief bewegende lichaam altijd centraal. Het repertoire van ICK bezit de bijzondere kwaliteit bij het publiek een diepere gelaagdheid over te brengen, terwijl ook toeschouwers die puur willen genieten van de schoonheid van dans zich tot de voorstellingen aangetrokken voelen. Dit spraakmakende gezelschap ontving diverse prestigieuze prijzen, waaronder in 2021 de Gouden Zwaan als waardering voor hun grote bijdrage aan de Nederlandse dans.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.