Datum t/m za 31 dec. Locatie Burgemeester van der Dussenplein

Wensboom

Midden in Hengelo aan het Burgemeester van der Dussenplein, voor het gemeentehuis, staat de hele feestmaand december een prachtig versierde kerstboom. De cliënten van Aveleijn AtelierZ, Aveleijn De Bussenkamp, Humanitas Onder Dak, InteraktContour, Ambiq en Aveleijn Esdorp hebben met veel enthousiasme kerstversiering gemaakt voor deze boom, maar ook wenskaarten en posters. Deze vind je onder andere terug bij Hengelo Promotie, bibliotheek Hengelo en een aantal winkels.

Iedereen kan een wens doen

Iedereen kan een wens doen voor iemand anders. Hoe kan jij jouw collega blij maken? Jouw eenzame buurman? Of jouw kennis die altijd voor een ander klaar staat? Vul de wens in op de wenskaart en stop deze in de wensbox (bij de wensboom of bij Hengelo Promotie) of doe online via WISH3.nl een wens. Je kunt je wens tot en met 31 december 2022 inleveren.

Hoe kan jij of jouw organisatie helpen?

Hoe meer mensen van dit initiatief op de hoogte zijn hoe beter. Spreek je iemand? Breng dit onder de aandacht. Of doe zelf een wens voor iemand die het goed kan gebruiken. Of misschien wil je wel vanuit jouw bedrijf actief meewerken om een wens te vervullen? Dat vernemen we graag!
Natuurlijk kun je ook de berichten die je tegenkomt op de sociale media delen met je netwerk. Heb je ideeën of wil je voor jouw organisatie wenskaarten ontvangen? Mail dan naar info@wish3.nl.

Selectie en vervulling wensen

De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, SCH en WISH3. Na beoordeling worden de winnende wensen vervuld. Het netwerk van alle partners wordt ingezet om wensen in vervulling te laten gaan, zoveel mogelijk met gesloten beurzen.

Extra Selfie actie vanuit Stg. Centrummanagement Hengelo

SCH heeft 5 Hengelo Kadobonnen ad € 20,- beschikbaar gesteld voor de 5 mooiste selfie foto’s voor de wensboom. Deelnemers kunnen deze foto op hun eigen Facebook of Instagram pagina plaatsen en @uitinHengelo taggen met #wensboomhengelo

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

wish3.nl/

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.