Whenua: Imprint & Uku - Behind The Canvas

Terug naar overzicht
Datum wo 21 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Helemaal van de andere kant van de wereld: The New Zealand Dance Company! Een buitenkans om dit internationaal gelauwerde gezelschap met zijn unieke mixed stijl van Maori- en moderne dans in Nederland te zien.Speciaal voor de double bill WHENUA werkte de innovatieve choreografe Malia Johnston met gevierd modern danser Rodney Bell. Samen maakten zij het grensverleggende Imprint. Bell kwam ooit na een motorongeluk in een rolstoel terecht en staat bekend om 'fysiek geïntegreerde dans’; een moderne dansstijl voor mensen met en zonder beperking. Het tweede stuk in deze voorstelling is van de jonge, opkomende Maorichoreograaf Eddie Elliot. Hij maakte het rauwe en inspirerende Uku – Behind the Canvas over de kracht van kwetsbaarheid.

The New Zealand Dance Company staat bekend om haar transformerende en onvergetelijke hedendaagse dansvoorstellingen waarin Nieuw-Zeeland en haar rijke (dans)cultuur centraal staat.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.