Datum zo 02 jul. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie danst het mooiste in het hele land?Een magische dansvoorstelling waar alles in mogelijk is! Een dansvoorstelling voor jong en oud met verschillende dansstijlen. Laat je meenemen tijdens de betoverende show.De indeling van de groepen van de voorstelling staat hier vermeld. Controleer goed welke groep in welke show danst zodat je een ticket koopt voor de juist voorstelling. Mochten er vragen zijn dan kun je mailen naar info@danceworkx.nl

Danceworkx is de dansschool in Borne waar je alle stijlen leert dansen. Met choreografie of gewoon leuk voor je plezier. Danceworkx studio is in september 2017 opgericht door Elizabeth Pereira-Boerjan en haar man Pedro Pereira. Elizabeth heeft haar studie aan de dansacadamie in Amsterdam afgerond en na jarenlang ervaring met lesgeven besloten op een gegeven moment haar passie te delen door middel van het opstarten van een dansschool in Borne. Een droom die werkelijkheid werd!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.