Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Wijkfestival De Berflo Es

Terug naar overzicht
Datum vr 09 sep. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Schouwburg Hengelo on Tour is een uniek cultuurproject voor, door en vooral mét een Hengelose wijk. Na de succesvolle primeur in 2019 in de Hasseler Es strijken we nu neer in De Berflo Es.Op het Apolloplein (rondom MFA ’t Berflo) starten we op vrijdagavond 9 september met een buitenfilm (Bohemian Rhapsody) en op zaterdag 10 september is er een dagvullend programma voor jong en oud. Er is een koffieconcert van Blend in de ochtend, een vrijetijdsmarkt in de middag met optredens op het buitenpodium en een kunstinstallatie van Theater de Makkers en 's avonds bouwen we met elkaar een muzikaal feestje met de band Geronimo.Het festival is gratis toegankelijk.

Over de filmBohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek maar natuurlijk ook de ongeëvenaarde zanger Freddie Mercury, wie stereotypes doorbrak, grenzen verlegde en zo een van de meest geliefde entertainers ter wereld werd. De film vertelt het verhaal van de astronomische opkomst van de band met behulp van hun iconische nummers en revolutionaire sound. Ook bewandelt het serieuzere paden zoals Mercury die de controle verliest over zichzelf en zo bijna een einde aan Queen brengt, en natuurlijk hun triomfantelijke reünie op het Live Aid concert, waar Mercury en Queen een van de sterkste performances ooit in de geschiedenis van de rockmuziek geven, onlangs dat Mercury een levensbedreigende ziekte onder de leden heeft.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.