Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

WILD

Terug naar overzicht
Datum vr 25 jun. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 19.30 uur

WILD

In de film WILD zie je spectaculaire beelden van het wildleven op de Veluwe. Beelden die je normaal niet zult zien en ook niet kunt zien, omdat filmer Luc Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn. Je volgt gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. Je ziet de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid.

De raaf, buizerd en ijsvogel

Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Andre van Duin verzorgt het commentaar op bijzonder geslaagde wijze. Een schitterende film over de Nederlandse natuur.

Kaarten uitsluitend via reservering op kultuur@kulturhushasselo.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€7,50 incl. koffie en drankje

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.