Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Wildweekend

Terug naar overzicht
Datum vr 13 nov. t/m zo 15 nov. Locatie Het Wapen van Beckum bij jou thuis!
Beckumerkerkweg 20
7554 PV Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag t/m zondag 15.30 - 19.30 uur

Wildweekend

Vrijdagavond 13 november wilde het personeel van het Wapen van Beckum jou graag verwelkomen in hun restaurant voor de jaarlijkse wildavond, maar zoals de Corona-maatregelen er nu uitzien gaat dit helaas niet lukken. Daarom brengen zij de wild- en streekproeverij graag bij jou thuis!

Samen met de (digitale) chefs maak je dit 4-gangendiner zo af, dat het net lijkt alsof je in het restaurant uit eten bent. Logistiek leek het nogal ingewikkeld om de jager in iedere huiskamer zijn verhaal bij de verschillende gerechten te laten vertellen, dus dit geven zij ook digitaal mee.

Afhalen en bezorgen

En als ze dan toch bezig zijn, maken ze er maar meteen een wildweekend van! De 4-gangen wildbox is vanaf 2 personen af te halen van vrijdag 13 november t/m zondag 15 november tussen 15:30 en 19:30 uur, laten bezorgen kan ook! (Bezorgkosten zijn € 3,-)

Menu inclusief wijnen

Om het 4-gangendiner helemaal speciaal te maken, adviseert het Wapen van Beckum ook nog 4 fantastische wijnen, bijpassend bij elk gerecht!

Bekijk het menu, inclusief de 4 bijpassende wijnen, en meer informatie op de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€39,50 - Vier gangendiner
(Eventuele bezorgkosten zijn €3,00)

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.