Theater

WIND

Terug naar overzicht
Datum zo 30 jul. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

WIND is een wrange komedie over de energietransitie in de praktijk. Als de plannen voor een windmolenpark bekend worden gemaakt, komen de bewoners van een klein dorp lijnrecht tegenover elkaar te staan. De tekst is van Tjeerd Bischoff, de regie is in handen van Jeroen van den Berg. Er wordt gespeeld door Helmert Woudenberg, Trudi Klever, José Kuijpers, Dimme Treurniet, Dagmar Ketelaers, Storm Parser en muzikant Jaap van Keulen.Locatie & lunchDe voorstelling wordt in de zomer van 2023 gespeeld in een tent, op de boerderij van de familie Truitman in Ambt Delden. Wilt u voorafgaand, vanaf 12.30 uur, lunchen op het erf? U kunt hier een lunch bestellen.

Toneelgroep Jan Vos maakt voorstellingen op locatie over mensen die zich staande proberen te houden in een sterk veranderende wereld. Ze tonen de complexe werkelijkheid van individuele mensen die schuilgaat achter statistieken, rapporten, beleidsvoornemens en krantenkoppen. Hun stukken ontstaan niet op de beruchte zolderkamertjes. Ze trekken er op uit, vinden inspiratie in de wereld om ons heen en gaan het gesprek aan met maatschappelijke organisaties, denkers, specialisten en ervaringsdeskundigen. Samen met hen brengen ze de krachten in kaart die er rondom een bepaald thema spelen en vertalen die naar persoonlijke verhalen. Ze spelen hun voorstellingen op locaties die passen bij de gekozen thematiek.www.toneelgroepjanvos.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 30,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.