Datum za 11 mrt. Locatie Startpunt IJsbaan Twente
Colosseum 90
7521 PT Enschede

Winter Triatlon Twente

’t Geet lös - schrijf je nog snel in! In goed Twents betekent dat dat er op zaterdag 11 maart 2023 weer een Winter Triatlon Twente (WTT) plaatsvindt. Sinds 2009 organiseert de Stichting Winter Triatlon Twente de wintertriatlon. In deze stichting participeren de Hengelose IJsclub, Trios '88 Borne en Triathlon Club Twente.

Deelnemers

De wedstrijden zullen tussen 12.00 en 17.00 uur plaatsvinden. Omdat de wedstrijden in een korter tijdsbestek dan voorheen plaatsvinden, moeten we een zeer strakke tijdsplanning maken. Dit is alleen mogelijk als we zo snel mogelijk weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. We verzoeken je dan ook met klem om je zo snel mogelijk aan te melden. De inschrijving is reeds geopend.
Deelnemers moeten een NTB-account aanmaken en kunnen hun KNSB-licentie, KNWU-licentie of AU-licentie hier koppelen om de aanschaf van een daglicentie te besparen. Uitleg hierover staat op onze website.

Vrijwilligers

We hebben nog een groot aantal vrijwilligers nodig om de posten op het loop- en fietsparcours en op de ijsbaan te bezetten. Aarzel niet om je aan te melden en probeer in je omgeving mensen enthousiast te maken om op deze wijze een bijdrage te leveren aan dit mooie sportevenement. Op het aanmeldingsformulier op onze website kun je je voorkeur voor werkzaamheden aangeven.

Meer informatie vindt je op de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.