Datum vr 23 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Woodstocklegende Melanie

The First Lady of Woodstock Melanie komt samen met haar getalenteerde zoon Beau-Jarred naar ons land met een concert dat volledig in het teken staat van het legendarische festival waar ze haar entree maakte op het wereldtoneel. Melanie wordt gezien als de eerste vrouwelijke singer-songwriter. Ze werd bekend met de prachtige hit ‘Beautiful People’, ’Ruby Tuesday’, ‘Brand New Key’ en vele andere evergreens. Haar nummers worden nog steeds gecoverd door onder andere Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing. Een uniek concert van een levende legende uit de internationale popgeschiedenis. Dit mag u beslist niet missen!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 26,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.